Sidor

söndag 19 februari 2017

Söndag

Det var lite svårt att sätta rubriken idag, för jag vet inte riktigt vad detta inlägg ska handla om... Men det får bli en sammanfattning av dagen, helt enkelt.

Det blev en sen morgon idag eftersom vi var bortbjudna igår och ramlade i säng rätt sent. Jag gillar verkligen inte att lägga mig sent. Jag vill helst inte vara vaken efter klockan nio-tio och jag har oftast problem med att hålla mig vaken längre än så. Men i trevligt sällskap kan ju tiden gå utan att man märker det.

Nackdelen med sena morgnar är framför allt att jag upplever att morgonen försvinner och det är lunch innan man har hunnit äta lunch.

Jag kände mig seg, lade mig i soffan och kollade på skidåkning medan Garmin-klockan laddades. Helga klättrade upp i soffan och kollade ut genom fönstret där Husse grejade med bilen. Hon såg ut som om hon ville ge sig ut på jakt. Jobbigt för henne att behöva vänta till oktober..

"Jag vill jaga!
När klockan var laddad tog jag med mig Selma ut på långpromenad. Vi traskade drygt en mil i de härliga skogarna.

Eftermiddagen fortsatte med vägföreningsmöte och sedan lite spännande diskussioner med fiberföreningen. Snart kanske det händer grejer här:).

Ja, då går även denna helg mot sitt slut. Ny härlig vecka imorgon med många möjligheter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar