Sidor

tisdag 14 februari 2017

Alla hjärtans dag!

Idag är det ju alla hjärtans dag. Ett konsumtionsspektakel kan man tycka, men idag var det en riktigt bra alla hjärtans-dag. Jag gav Magnus ett tips på vad jag ville ha när jag var i Mora i helgen. Jag har tipsat honom förr utan större framgång, så jag hade inga direkta förhoppningar om att jag skulle få någon present.

Men så när jag kom ner i köket i morse så låg det ett litet paket på köksbordet. Åh, vad nyfiken jag blev! Men jag ville ju inte öppna det utan att Magnus var med, så jag fick lugna mig och ge mig ut i stallet först.

När jag kom in hade han fixat äggröra och bacon till oss. En stor bedrift för en person som är extremt morgontrött! Och så öppnade jag paketet. Och det innehöll...
Finaste presenten någonsin!
Precis vad jag hade önskat mig! Ett jättefint litet hjärta i ett halsband. Väldigt nätt och fint, helt perfekt! Ett sådant där halsband som man kan ha på sig alltid. Så jag blev jätteglad över detta fina halsband! Vilken start på dagen!

Jag var så upprymd att jag helt glömde av att sotaren skulle komma och ställde aldrig ut stegen. Han ringde vid lunch och undrade... Så typiskt. Men med en sådan fin morgon var det ju lätt att gå vidare...

När jag kom hem från jobbet skyndade jag mig att ta in hästarna för att hinna åka till Åkulla innan det blev mörkt. Och jag hann väl köra ca ett varv innan lamporna tändes. Jag hade inte så mycket kläder på mig, men till en början tyckte jag att det var lite väl varmt, men när solen försvann började temperaturen att sjunka och snart var jag lagom tempererad. 

Det var jättefina spår, det är verkligen bra med minusgrader. Vi har haft rätt kalla nätter med ned mot tio minus de senaste. Och det gör verkligen gott! Trots sportlov och högt tryck på spåren så var det faktiskt riktigt bra. Det var bara backarna som saknade spår, förutom den enda raka backen som är vid startplatsen. 

Det kändes inte som att det gick så snabbt, men jag körde ju drygt 12 km på en timme, så det är jag nöjd med! Med 11 dagar kvar till Tjejvasan börjar jag bli riktigt laddad!


Dagens runda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar