Sidor

tisdag 21 februari 2017

Första löprundan i ljus!

Åh, det är verkligen så underbart! Idag har jag för första gången i år sprungit en runda efter jobbet i dagsljus! Jag älskar verkligen den här tiden på året då man märker hur snabbt dagarna blir längre! Även i morse började det ljusna på väg till jobbet.

Men igår var det allt annat än ljust för min del. Jag var riktigt hängig på jobbet igår och hade ett tryck över pannan. Ingen huvudvärk, bara tryck. Jag var helt säker på att jag skulle bli sjuk. Det var ungefär så jag kände mig den där måndagen i höstas innan jag åkte på min två veckor långa virusinfektion.

Jag höll ut på jobbet, åkte hem och landade i soffan. Började slumra till redan vid halv sju. Strax innan kl åtta fick hästarna nattamat och sedan ramlade jag i säng. Jag sov riktigt bra genom hela natten och vaknade med en mycket bättre känsla i morse. Så skönt!

Idag sken solen också, så bara det har ju gjort livet enklare. När jag kom hem tänkte jag att jag skulle hinna börja springa innan det blev mörkt. Jag kom iväg lite senare än tänkt, klockan hann nästan bli halv sex, men det var ändå härligt ljust ute!

På väg ut på löptur!
Vi sprang upp mot grushålan, sedan vidare ut mot 153:an. Kroppen kändes lätt även idag och tempot var bättre än vanligt. Vi sprang vidare in mot Timmerkullen och sedan tillbaka till grushålan. Ner till Obbhult och Linnarp. När vi var hemma igen var det fortfarande inte helt mörkt fast att klockan var över sex!

Löpningen kändes bra och det känns som om jag har en bra löparform. Nu kan jag ju bara hoppas att även skidformen är där på lördag. Tänk att det nu bara är ynka fyra dagar kvar tills jag står där på startlinjen i Oxberg igen! Det ska bli så himla kul!

Väderprognosen ser mycket bra ut såhär långt! Det enda jag se som en liten utmaning är möjligtvis vinden. Vi får hoppas att det inte blir så farligt som det ser ut!


Väderprognos för Mora!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar