Sidor

fredag 24 februari 2017

Dan före dan! #tjejvasan

I morse begav jag mig mot Mora igen. Det snöade lite igår kväll, så jag blev glad över att det var barmark i morse. Bra väglag hela vägen. Så gött!


Det var väldigt lugnt på E6:an hela vägen till Göteborg och även ganska lugnt i Göteborg. Det är gött att köra när det är lite trafik, tycker jag.

13:30 landade jag i Mora. Jag började med att lämna in skidorna för vallning hos Vasasvahn. De gjorde ju ett grymt jobb förra året, så jag hoppas på lika bra skidor denna gång:).


Efter skidinlämningen gick jag bort till mässan för att hämta nummerlapp och shoppa den obligatoriska Tjejvasantröjan. Jag höll på att göra ett misstag och köpa förra årets tröja (vem som nu vill köpa den???). Men jag insåg som tur var mitt misstag innan jag kom till kassan. Efter att ha letat ett tag hittade jag till sist rätt tröja.

Jag körde sedan tillbaka till Malung och checkade in på hotellet. Och nu ligger jag i sängen och vilar. Och laddar.

Förutsättningarna känns grymma. Vädret blir som förra året med sol och minusgrader. Lite mindre vind är utlovat imorgon. Idag blåste det riktigt kallt i Mora. Jag som trodde att det aldrig blåser där:).

Framför allt är jag frisk och känner mig grymt laddad i kroppen! Imorgon kan jag köra de där tre milen med pigg kropp, utan tillstymmelse till träningsvärk någonstans, och bara njuta! Bara gå all in! Det ska bli så kul!

SVT1 sänder direkt från start imorgon kl nio. Jag startar kl 09:45, så håll utkik! Blå jacka ska jag ha på mig!

Jag har ett mål och en taktik, men det tänker jag inte avslöja nu...




2 kommentarer:

  1. Och det är bara du som har blå jacka kl 9.45....😂😂😂

    SvaraRadera
  2. Och det är bara du som har blå jacka kl 9.45....😂😂😂

    SvaraRadera