Sidor

torsdag 17 november 2011

Saker och ting börjar "falla" på plats...

Idag när jag kom till gården efter jobbet höll rörmokarna på för fullt med att försöka få igång vattnet. De har fått länspumpa brunnen, krypa ner i den och byta bottenventilen för att den hade gått sönder. Sedan hade de problem med att få pumpen till att dra vattnet de ca 100 meterna upp från brunnen och när de väl fick det att funka kom det brunt vatten/bottensörja. Så de fick ge upp för dagen. De hoppas att de får ordning på det imorgon, isåfall skulle det betyda att jag då har vatten i hela huset och kan börja elda. JIPPI!

Rörmokaren hade iaf fixat kökselementet på plats:

Elektrikern hade fått takspotarna i köket på plats:

 Även kontakter och strömbrytare var på plats. Dock hade de satt fönsterlampsuttag med bara enkelt uttag där jag skulle ha dubbelt, så det får de byta.

I badrummet hade kommoderna kommit på plats och vatten och avlopp var kopplat:

Även handdukstorken var på plats:

I sovrummet hade taklisterna kommit upp, så jag röjde ut där och satte upp fönsterlampor, gardinstänger och hängde upp de ostrukna gardinerna. Bara städning kvar, sedan kan vi bära in sängen där så är där klart!

Imorgon ska golvet i köket läggas, ska bli väldigt spännande att se hur det blir. Elektrikern ska också fortsätta så att det kanske blir ljus i köket också, idag var det inte inkopplat. Ser ut som om det kan bli en helg i städningens tecken (om nu allt går som det ska imorgon)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar