Sidor

måndag 5 augusti 2019

Kvälls-skritt

Igår lät jag hästarna gå med grimmor i hagen eftersom de är lättare att fånga då ifall de skulle bli utjagade av vildsvinen fler gånger. Eftersom de har fått skav av de andra grimmorna båda två köpte jag varsin fluffgrimma till dem för ett tag sedan och det var fluffgrimmorna som fick åka på.

Men det visade sig att fluffgrimma ser bättre ut på bild än hur det fungerar i verkligheten. För det fastnar ju grejer i det där fluffet. En massa olika fröer och annat skräp, så det såg ju inte så fint ut efter en dag i hagen...

Bosse med fluffgrimma och fröer...
Bosse hade även lyckats få fröer vid ögat som jag fick pilla bort. Jag vet inte hur han har lyckats med det...

Frön i ögonen
Jag pysslade med Bosse, borstade honom och gjorde rent hovar och allt annat som man gör innan man sadlar och ger sig iväg. Pelle har ju gått varje dag nu sedan i torsdags, så jag tyckte att han kunde få vila idag.

Bosse fick komma ut och skritta i skogen. Han var pigg och framåt, så han fick jobba lite i form och göra halter och lite tempoväxlingar. Vi måste ju hitta på något så att det där skrittandet inte blir dötrist. Han var jättefin, blev lite spooky på slutet av någon anledning. Det prasslade lite i buskarna och det kanske satt i lite sedan gårdagens vildsvinsjakt. Han brukar inte fjanta sig på det viset för att det prasslar.

Men vi kom hem helskinnade i alla fall!
Skogstur


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar