Sidor

söndag 20 mars 2016

Premiär cykel!

Detta vårväder gör ju att man blir på särdeles gott humör. Och cykelsuget vaknar till liv. Idag blev det äntligen tillfälle att rasta cykeln!

Sällskap fick jag också, av Älsklingen. Vi körde först till Himle, där Älsklingen letade efter papper som han inte hittar. Så störigt för honom!

Vi åkte vidare bort mot Dagsås och förbi Öströö. I uppförsbacken efter Öströö strax innan allén började mina ben surna till rejält och det blev tufft att ta sig upp där!

Men då var det ju å andra sidan bara en mil kvar hem. Men det blev en ganska kämpig mil. Även bakändan kändes av rejält. Sittbenen gjorde sig påminda hela tiden. Det är inte bara benstyrka som behövs för att cykla långt, man behöver även en härdad bak!

Till sist kom vi ändå hem. Nästan fyra mil fick vi ihop och vi var ute i drygt två timmar. Bra runda att börja med nu i början av säsongen.

Förutom att benen var lite sura kändes kroppen bra. Konditionen finns ju där och det underlättar en hel del! Det var hur som helst skönt att få röra på sig igen och anstränga sig. Det har jag saknat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar