Sidor

lördag 21 maj 2011

Superdag igår!!!

Igår vaknade jag, pigg som en lärka och hoppade upp ur sängen redan halv sex för att gå en runda med Selma. Det var så fint ute, sol, vindstilla och bara några plusgrader!
På jobbet tog jag en lunchpromenad så det blev många steg:)
Vi (min kollega som jag åker med och jag) åkte vid halv fyra för hon skulle hämta upp en kompis vid högskolan. Det var så skönt att vara hemma redan halv 5! Vilken lyx! Jag satte i mig en något konstig blandning av avokado, banan och fetaost (det enda som fanns hemma för tillfället)och slängde mig sedan på cykeln och drog i ett rasande tempo till gården. 35 minuter tog det! Helt otroligt! Det brukar ta 45 annars... Men jag kände mig jättepigg och fräsh i benen och hade medvind hela vägen så det var bara till att låta benen gå. Helt underbart!
Tyvärr så hängde sig min telefon när jag skulle cykla hem igen. Det gick inte att göra någonting med den överhuvudtaget, inte ens stänga av, den var helt reaktionslös. Såklart tappade jag motivationen så jag slöcyklade hem. Efter halva vägen kände jag att hungern högg tag i min mage med ett stadigt grepp och cyklade sista biten på ren envishet (eftersom telefonen inte fungerade så kunde jag ju inte heller ringa och be om assistans..)
Så det tog 45 normala minuter att cykla hem. Hästarna betade i godan ro i sin nya hage. De såg verkligen ut att trivas! Nu måste jag rida så att de inte blir alltför tjocka:)
Även idag känner jag att jag har en superform oh det blev ju inte sämre när jag ställde mig på vågen och den visade lägre än vad den gjort de senaste 5 åren (när jag, dumt nog, slutade springa)... Så himla kul att få se resultat av allt slit! Även på måttsidan går det bra, har nu tappat mer än 5 cm på samtliga mätställen. Superkul!
Förresten så började telefonen funka igen när jag låtit den ladda ur så att den stängde av sig själv. SKÖNT!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar