Sidor

onsdag 18 maj 2011

Otrolig kväll

Ja, ni som har mig som vän på Facebook har fått vänta ett tag på förklaringen på gårdagens statusuppdatering, men det beror helt enkelt på att när jag kom hem igår så funkade (såklart) inte bredbandet heller.
Igår var jag uppe på gården och stängslade det sista av samma hage som vi hållt på med nu i fem dagar. Det gick bra. Stolparna som jag hade med mig på traktorkärran räckte precis, isolatorerna och tråden räckte också precis och jag tyckte att det blev riktigt bra.
Det blåste en hel del och hästarna hade dragit några galopprundor i den befintliga hagen, men jag ville ha upp dem i den nya hagen så jag släppte dem där.
De idioterna tackade genom att spränga det nya stängslet, dra upp tre stolpar och sabba två isolatorer... GRRRRRR! Sedan sprang de runt på den nysådda åkern. Jag vände traktorn och lagade det som gick sönder, orkade inte bry mig om idiothästarna, tänkte att de springer väl inte så långt. Mycket riktigt, när jag backade in traktorkärran i ladan såg jag dem längst bort mot grannen, betandes de nysådda stackars stråna som börjat sticka upp.
Jag hämtade grimskaften och gick och hämtade dem. Trodde jag... Pelle kom springandes (?) mot mig, bara för att passera tio meter ifrån mig och springa åt andra hållet. Till sist ställde de sig på grusvägen och där lyckades jag iaf ta Bosse. Pelle fick jag tag i kort därefter. Jag tänkte släppa dem i hagen bakom stallet, men då står där tre rådjur och glor på oss! Jag lyckas få in Bosse genom stalldörren, när rådjuren springer iväg och Pelle blir hysterisk och kastar sig ut och loss igen!
Jag fick baxat in Bosse i hans box och ut på gårdsplan för att hämta Pelle. Jag fick tag i honom direkt (konstigt nog).
Mitt i all röra ringer Magnus och när jag står och svär som värst dyker en av grannarna upp och undrar vad som står  på... Piiinsamt...
Men till sist fick jag släppt hästarna i rådjurshagen efter att noga ha kollat så att stängslet var helt. Hoppas de har stannat kvar där...
En sådan kväll vill jag inte ha igen!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar