Sidor

måndag 2 maj 2011

Och så var vintern tillbaka...? :(

Vaknade till frost i morse. BRR! Så tråkigt!
Det hann iaf bli lite varmare till lunch då jag tog min promenad, men det var bra kallt om öronen!
Jag åkte till Rolftorp efter jobbet för att rida och springa en runda. Bara för skoj skull slängde jag på mig HR-bältet när jag red och fick faktiskt upp pulsen till strax över 160 när vi galopperade över åkrarna. Det var en riktigt kul ridtur. Herr Bus fick galoppera på ordentligt, vilket han såklart tyckte var kul, men skötte sig ändå perfekt. Rundan kan man se HÄR.
Till min stora förvåning har hästarna redan hunnit äta upp 1,5 hektar gräs (!) så jag släppte dem i en annan hage och får helt enkelt stängsla i helgen:(.
Efter att ha gjort färdigt hästarna drog jag på mig löparkläderna. Lustigt, i fredags sprang jag i kortbyxor och linne, idag var det vintertights (fodrade), fleecetröja och jacka. Det var riktigt kallt!
Det gick riktigt bra att springa, jag började med nedförsbacke och kom igång bra. Det kändes lätt och kul. Dock blev jag lite trött på slutet. Men det blev en bra runda. HÄR finns den.
Imorgon är det fullt upp. Jag är ledig från jobbet, men har ett späckat schema. Först veterinärbesök för vaccination av Selma, sedan ska jag slänga på två nya sommardäck. Därefter upp till gården och vänta in sotaren och hovslagaren. Men jag får iaf lite sovmorgon:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar