Sidor

onsdag 23 februari 2011

Jobbigt...

Efter att ha varit borta så mycket från jobbet är det nu första veckan på länge som jag jobbar hela veckan. Och det känns! Om jag lägger mig i soffan somnar jag i princip omgående och det är fruktansvärt svårt att komma ur sängen på morgnarna!
Men, men det går väl över. Snart är våren här, hästarna kan gå ute på nätterna och då får jag sovmorgon ända till kvart över sex på morgnarna. Det ni! 
Just nu sitter jag och planerar den kommande renoveringen i mitt hus. Jag konstaterade att kakel är åt h-vete för dyrt! USCH! Jag ska bara ha enkelt vitt jäkla kakel på väggarna och någon grå klinker på golvet i badrummet. Jag kan ju säga såhär att jag har hittills inte sett något kakel som kostar under 500 spänn per kvadrat. BLÄ!
Just nu känns det som om det är lika bra att låna flera miljoner på en gång för att allt kommer att bli så jäkla dyrt! Jag såg ett exempel på Comfortbutiken där de gjorde jobbet med kakling och inredning och även stod för inredningen. 140 000 spänn räknade de med att det skulle kosta! Och det var ju inget jätte-badrum...
Jaja, det är väl bara till att bita ihop och betala...
Men det är iaf kul att sitta och drömma om hur mitt hus ska se ut i framtiden. Jag har kommit fram till att jag blir tvungen att fixa ett ordentligt kontor också innan vi flyttar dit. Jag har ju en del pappersarbete tack vare företaget, så kontor klarar jag mig inte utan. Det är lite svårt att bestämma sig för vilka tapeter och golv man ska ha, man hinner ju ändra sig några gånger innan tapeterna kommer upp på väggarna.
Det blir nog bra när det är färdigt..

3 kommentarer:

  1. Sv: jaså? Du vet möjligen inte vad det var för märke på det schampot? Nu är mitt hår av bra kvalitet så det är ingen större fara om det blir lite tunnare;)

    Det är så kul att fundera på vad man vill ha för färg och tapeter överallt! Vi har ju fått för oss att byta kök och bygga ett till badrum, det kommer att kosta många kronor! :S

    SvaraRadera
  2. Ja, det är både roligt och frustrerande att renovera...
    Sv: Ja sommar, eller vår ialla fall vill jag ha!!

    SvaraRadera
  3. Sv: Haha, ja det kan man verkligen undra! :P O för varje timme läggs det till ännu fler saker

    SvaraRadera