Sidor

fredag 11 februari 2011

Dagens chock...

I morse ställde jag mig på vågen, mest för skojs skull. Jag trodde inte mina ögon när det visade sig att jag gått ner 6 kilo (!) sedan jag senast vägde mig i slutet av november... Jag har alltså under den mest inaktiva tiden i hela mitt liv gått ner mer än jag gjort när jag har tränat ordentligt! Först tänkte jag att det är väl alla muskler jag har förlorat under den här tiden. Men när jag mätte mig så visade det sig att jag även förlorat 5,5 cm midja, 5 cm rumpa och 4 cm lår... Helt otroligt! Jag tycker inte att jag äter mindre nu än tidigare, och definitivt inte bättre, mycket skräp har det blivit de senaste månaderna...
Livet är alltså lite ironiskt, mot mig... Om jag nu lyckas bli frisk och lyckas komma igång med ridning och träning, kommer jag fortsätta att gå ner? Eller kommer jag att gå upp igen???
 

1 kommentar:

  1. Sist jag red var på ett fullblod som är 173 centimeters galopphäst.

    Vi började "sakta" och mitt X sa att detta är en lite ivrig galopphäst som sticker om jag släpper tyglarna, så att jag fick hålla bestämt, inte hårt i tyglarna.

    Jag är allergisk och började nysa och vad händer? Jag tappar båda tyglarna och hästjävlen började galoppera givetvis och jag håller på att trilla av men den fortsätter. Den springer och springer och jag tror jag skall dö och håller om halsen/manen på hästen samt i sadeln i ungefär en minut då hästen slutar galoppera och är helt svettig, jag också. Hjärtat gick i 180 alltså.

    Bakom mig efter ett tag kommer mitt x ridande och skrattandes. Hon hade kissat på sig för hon tyckte det såg så jävla roligt ut.. mmm. Fifan!

    Krams
    Albin Loán
    -----
    P.S. * Hoppas du diggar min musik * D.S.
    Albin Loán @ Spotify eller på Youtube

    SvaraRadera