Sidor

torsdag 15 maj 2014

Laddad!

Nu är det inte många dagar kvar tills jag återigen står på Göteborgsvarvets startlinje! 

När jag kom hem från jobbet idag stacka jag ut på en löprunda med Selma. Jag försökte verkligen springa i ett lugnt tempo. Ansträngningen var verkligen inte särskilt stor, ändå visade klockan en bra bit under sex minuter kilometer efter kilometer!

Jag hade en del träningsvärk efter att ha ridit båda hästarns igår. Så jag trodde inte att det skulle gå att springa öht. Men det var inga större problem. Dock kände jag mig lite stel när jag stannade klockan efter 11 km och började gå hemåt. Men det gick över allteftersom jag gick och när jag kom hem kändes allt bra igen!

Jag var mycket nöjd med rundan. Det var lätt att springa och det känns mycket bra inför lördagen!

Igår var jag som sagt uppe på hästryggen igen. Båda hästarna fick komma ut lite i paddocken. De skötte sig kanon båda två. Pelle skjöt lite rygg när vi skulle galoppera, men det gick snabbt över.

Bosse var väldigt avslappnad och inte alls sugen på att studsa den här gången. Kul att spendera lite tid med hästarna mitt i allt jobb med renoveringen!

I lördags fick jag målat slut på den vita färgen. Sedan klippte jag gräset och därefter började jag måla de gula fasadbräderna. Riktigt kul att få se hur färgen ser ut på träet. Blir nog bra!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar