Sidor

tisdag 27 maj 2014

Äntligen lite framdrift!

Idag när jag kom hem från jobbet såg jag till min stora glädje att vindskivorna kommit upp på huset under dagen!

Nya vita fina vindskivor!
Min plan för kvällen var att fixa stängslet i sommarhagen, släppa hästarna på bete där och sedan måla. Men när nu snickarna hade varit i farten fanns det ju en hel del grejer att städa bort. Brädstumpar, bortskuren takpapp och annat. Så det fick jag göra efter att ha släpp de mycket lyckliga hästarna på bete.

Jag insåg också att jag behövde vattna mina odlingslådor i trädgården och mina fruktträd. Det är rätt torrt ute nu och ännu inget regn i sikte på ett tag.

Jag tog mig en titt på äppelträden som blommade så intensivt för några veckor sedan. Och jo, där kommer att bli massor av äpplen i år! Såhär såg en liten del av ena trädet ut, resten av trädet var likadant!

Äpplen i massor!
I mina odlingslådor går det också fantastiskt bra! Spenaten är redan plockfärdig, rädisorna har växt till sig bra. Allt är dessutom ekologisk och fint! Älskar att kunna plocka grönsaker i trädgården! Och lådorna är ju bara så bra! Inget ogräs, bara det som ska växa där! Underbart!

Spenat, sockerärtor, dill, jordgubbar

Rädisor, morötter, ruccola, sallad och persilja
När all vattning och städning var klar så var klockan redan åtta. Men eftersom jag hade målarkläderna på så passade jag på att måla lite grann. Åtta fasadbrädor blev det. Det är iaf åta fler än noll! Nu är det nitton kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar