Sidor

lördag 3 maj 2014

Full fart lördag!

Denna lördag inledde jag med en löptur före frukost tillsammans med Selma. Jag märker att min kropp och knopp blir sur när jag inte hinner springa så mycket som jag vill!


Jag har faktiskt mått riktigt bra hela dagen, så det gjorde verkligen gott!

Förmiddagen ägnade vi åt Varberg. Vi shoppade lite doppresenter till barbarnet och lite kläder till oss själva. Det var riktigt länge sedan jag shoppade i "riktiga" butiker. Handlar mest på nätet numera. Utbudet blir ju så mycket större!

Men jag fick iaf hittat lite snygga grejer och Älsklingen fick också köpt lite jeans bl.a. Bra shoppingtur!

När vi kom hem tog jag med mig traktorn och Selma till sommarhagen för lite stängsling så att jag äntligen kan släppa hästarna på bete. Egentligen hade det behövts gödslas där. Gräset är lite klent. Får försöka komma ihåg det till nästa år.

Efter stängslingen gav vi oss på eternitplattorna på gavlarna och rev ner dem. Jag plockade undan och Älsklingen klättrade på stegen.


Det gick riktigt smidigt att ta bort plattorna. Dock får vi ta de sista högst upp när vi har fått ställning på den sidan. Det var lite väl svajigt högst upp!


Man kan ju säga att södra gaveln var i stort behov av målning!

Jag tog även en sväng upp på ställningen för att slänga ner de eternitplattor jag tog ner igår. Då tittade jag lite på fönstren i kupan, som inte blivit underhållna på sisådär 50 år eller något. Det är verkligen hög tid att byta ut dem!


Medan jag gick in och fixade käk tog Äksklingen ner plattorna på norra gaveln. Så nu är de (nästan alla) borta! Så jäkla gött!

Även om eternitplattorna har bevarat huset under alla dessa år de har suttit där, så känns det riktigt bra att ta bort dem. Ingen asbest på detta hus något mer!

Nu blir det duschen, sedan sängen, tidigt upp imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar