Sidor

lördag 11 augusti 2012

Sista rycket!

Nu närmar sig semesterns slut med stormsteg! På måndag är det dags för arbete igen. Har jag hunnit göra allt som jag tänkte att jag skulle göra? Som vanligt - NEJ! Men det kanske beror på att jag har VÄLDIGT många projekt som jag vill göra. Det är kanske inte rimligt att på fyra veckor hinna göra i ordning 4 stallfönster, göra en hel sadelkammare med bygge, målning och inredning, måla uthus, springa, cykla, rida, röja i skogen m.m. Speciellt om man vill göra något annat än att bara arbeta hela semestern.

Men det har varit helt underbart att vara ledig, dock ska det bli skönt att komma in i de vardagliga rutinerna igen. Även om jag under semestern sällan sovit längre än till kl 7 ska det bli skönt att komma upp i tid och gå till jobbet.

Nu, dessa två sista självande lediga dagar gör jag bara saker som jag vill (behöver). Nu ska jag ut och göra rent badtunnan så att det bara är till att börja elda den dag man känner sig sugen på att bada. Jag ska springa långpass och så blir det kanske lite målning. Jag har även tänkt att köra in ved till källaren så att det är klart till eldningssäsongen börjar. Just nu känns det som att det börjar bli dags för det rätt svart.

Annars tar jag dagen som den kommer och ser vad som händer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar