Sidor

lördag 15 januari 2011

Pucko-hästar!

 Inatt kom det ju snö igen och därför var vår grusväg plogad när jag skulle ta in hästarna. Eftersom det har regnat idag så var det ju isbana. Jag blev tvungen att grusa vägen för hand innan jag vågade ta in hästarna för att inte riskera att vi gick omkull och slog ihjäl oss.
Då är mina hästar så korkade att de blev rädda för mig när jag kom med skyffeln och gruset så de sprang runt som idioter i hagen. Trots att de har ca en halv hektar att springa på måste de vara på stängslen jämt och idag sparkade Pelle bakut och lyckades riva ner halva stängslet! GRR!  
Så efter att jag tog in dem fick jag ge mig ut med ståltråd, hovtång och hammare för att kontrollera skadan på stängslet. Två isolatorer hade han lyckats dra ut och tråden hade blivit en dm längre. Så det var bara till att spika tillbaka isolatorerna och korta tråden. Som tur är så har stängslet varit sönder på samma ställe tidigare så det var bara till att öppna den befintliga skarven och korta tråden.
Så imorgon kan jag släppa ut dem igen innan jag åker till jobbet för att testa nya uppgraderingen i Movex. Inte kul att jobba söndag, det innebär ju att nästa vecka kommer att bli låååång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar