Sidor

lördag 5 maj 2018

Rullskidmorgon

Vilken härlig, solig lördag att vakna upp till! Det var rätt ljummet redan på morgonen när jag var ute i stallet så idag tog jag inte ens på mig  min goa väst som jag brukar ha på mig.

Pelle var lite störig när jag skulle ge honom Metacamen idag. Han slängde med huvudet så att jag inte fick in sprutan i munnen på honom. Han gillar det uppenbarligen inte, men till sist gav han med sig och jag fick in den i munnen på honom. Han har hittills inte försökt att spotta ut det igen, så det är ju bra!

Idag fick Bosse komma ut i hagen direkt på morgonen. Eftersom solen skiner nu så är det nog bra att Lukas som har eksem får stå inne lite. Pelle blev som vanligt orolig när jag släppte ut Bosse och Cadan, men han blir kvar i boxen i alla fall.

Stalljobbet flöt på som det skulle och efter det så bytte jag om till träningskläder och körde iväg till lämpligt ställe för att åka rullskidor.

Det kändes rätt vindstilla när jag fixade stallet, men så snart man ska åka rullskidor så finns det en jäkla motvind där. Det var i alla fall i början så jag visste att det skulle bli lättare på vägen hem denna gång. Skönt!

Det var lite trögt i motvinden, men det gick ändå bra. Jag körde till strax efter Runeberg och vände. då hade jag kört drygt 4 km och varit ute i 20 minuter. Nu ökar jag sakta distans och tid ute och det känns väldigt bra.

En annan sak som känns bra är mitt självförtroende i nedförsbackarna, det går hur bra som helst nu och jag känner verkligen att jag hanterar det. Så kul! Det är bara till att åka på nu!

Drygt 8 km och närmare 40 minuter var jag ute och det blev ett bra pass. Kroppen kändes bra och tekniken ok. Det var grymt kul! Dessutom älskar jag att träna före frukost, det ger mig sådan enorm energi till att fortsätta dagen!

Rull i nedförsbacke i fartställning
Idag har jag många planer! Här kommer en lista:
  • plantera om citronträdet
  • så lite grönsaker i odlingslådorna
  • så kål i växthuset
  • bygga odlingslådor
  • rida Bosse
  • cykla...?

Vi får se om allt hinns med...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar