Sidor

onsdag 1 maj 2024

25-årsdagen!

Idag är det 25 år sedan min systerdotter Emelie och Magnus kusin Sofie satte oss bredvid varandra på deras 20 årsfest. Och sedan Dess har vi hängt ihop.

25 år! Hur har det gått till egentligen? Hur mycket roligt och mycket tungt vi har haft tillsammans under alla dessa år. Det känns rätt häftigt ändå att kunna säga att Vi har levt ett kvarts sekel tillsammans.

Dagen började som vanligt med att jag fixade stallet och sedan sprang jag runda med taxin. Ja, det går faktiskt rätt bra och springa fast att jag har brutit armen och har gips. Gipset sitter där det ska och löpningen känns helt ok ok.

När jag kom tillbaka från löparrundan letade jag upp ett gammalt fotoalbum från vårt första år tillsammans också tar jag med med det in till Magnus som låg i sängen och så tittade vi igenom lite gamla bilder. Så himla kul!









När vi var klara med det gick vi upp och åt frukost och sedan tog vi med oss hundarna till sjön och grejar lite där. Det har varit helt underbart väder idag. Ca 24 plusgrader. Rätt blåsigt, men ändå varma vindar vilket har gjort att det har varit helt fantastiskt underbart ute. Det känns verkligen som om detta var årets första sommardag!

När vi kom så fikade vi lite och sedan öppnade vi en flaska champagne och tog fram lite jordgubbar.



Nu




Så härligt att vi kunde sitta ute och dricka champagne och äta jordgubbar och bara njuta av dagen!

När vi ändå var i trädgården så blev vi sugna på att fixa lite. Jag rensade ogräs. Magnus planterade om några tomatplantor och fixade i ordning lite annat in i växthuset.

Framåt kvällen grillade vi en oxfilé och fixade lite tillbehör till det. Sedan åt vi kvällsmat inne i växthuset, så himla mysigt!

Efter det fick vi lite mer arbetslust och jag började göra rent fönstren i växthuset som var fulla med alger och annat skräp. Efter ett tag kom Magnus och hjälpte mig så det blev himla fint där inne.














Ja, det blev faktiskt en helt fantastisk 25 årsdag. Vi hoppas verkligen att vi får ytterligare minst 25 år tillsammans framöver!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar