Sidor

tisdag 24 mars 2015

Backintervaller

Tisdag idag. Intervalldag, som vanligt. Fast först klippte jag håret lite. Framför allt överhåret hade blivit rejält slitet, så det toppades till och även lite på längderna. Så nu ser det bättre ut:).

När jag kom hem hade jag förberett en älgstek som stod och puttrade igår. Bara till att skala lite potatis och koka, så var maten klar. Rätt gött!

Jag tog in hästarna medans potatisen kokade och när jag kom in var den klar. Sedan stack jag och Selma iväg på vårt intervallpass.

Backe stod på schemat. 5 veckor sedan sist. Då sprang jag i mörker och lite längre intervaller. Jag kortade dem i nedreänden, eftersom jag inte tyckte att det lutade så mycket fram till första elstolpen. Sedan sprang jag tre elstolpar. 140 meter blev det enligt klockan. Dock missade den att jag rörde på mig första intervallen så den började inte mäta förrän efter halva. Men jag höll mig rätt jämn. Mellan 38 och 41 sekunder. Utom på sista då jag tog i allt jag hade och sprang på 35 sekunder. Gångvila nedåt mellan intervallerna.

Bra pass. Men vaderna var så jävla stela. Som stockar. Kanske är det dags att byta skor? De är faktiskt exakt ett år gamla idag och jag har sprungit 66 mil i dem. Får avvakta och se hur det känns längre fram i veckan.

Vi avslutade med en lätt nedjogg innan vi begav oss hemåt. Det började bli mörkt, men klockan var ju faktiskt kvart över sju när vi kom hem, så det var inte så konstigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar