Sidor

måndag 28 juli 2014

Semester!

Dagarna går snabbt! Jag har redan avverkat halva min semester! Men jag njuter! Ligger i solen. Njuter av värmen Springer med Selma. Cyklar. Simmar. Umgås med familjen. Är ute och fiskar. Har det allmänt gött!

Igår tog Älsklingen och jag tåget till Göteborg. Jag var nämligen ute efter en ryggsäck som kan fyllas med vatten att ha med mig när jag springer långt. Tänkte att utbudet skulle vara större i Götet än i lilla Varberg.

På Femmans sport hittade jag en Salomon Advanced Skin Lab Hydro 5 Set som jag provade. Den kändes bra och jag gillade flaskorna framtill som "skrumpnar" när man dricker ur dem så att det inte skvalpar. Dock ville de ha 1800 spänn för den, vilket jag inte tänkte betala när jag såg vad den kostade på Wiggle... 600 spänn mindre. Helt otroligt!

Varken Intersport eller Stadium hade någonting överhuvudtaget, så jag beslutade mig för att sticka bort till Löplabbet, som jag trodde skulle ha ett bättre/större sortiment. Eh, det måste ha varit den största besvikelsen någonsin! Utbudet var noll och inget! De hade endast en likadan som jag hittade på Femmans sport, annars inget att jämföra med! Hela butiken kändes "gles" på varor och såg allmänt tråkig ut! Dit kommer jag inte att gå fler gånger!

Det hela slutade med att jag beställde en Salomon Advanced Skin Lab Hydro 5 Set från Wiggle och en vätskeblåsa (som dumt nog inte ingår) från Osprey. Hoppas att den passar i väskan...

Vi fick iaf en liten utflykt med lite lunch och mjukglass till fika. Dessutom är det ju himla smidigt att åka tåg. Slippa köra i Göteborg och inte behöva tänka på vart man ska parkera. Där var inte jättemycket folk heller. Dock var det väldigt varmt, så att prova kläder var inte att tänka på!

Igår kväll var jag hos min mor och hälsade på och hade tänkt springa efteråt. Men jag var lite trött och gick och lade mig istället. Dock kunde jag inte somna och sov rätt dåligt tills klockan ringde kvart i sex och jag gick upp för att köra till Simstadion och simma lite.

Jag köpte mig ett halvårskort som även gäller i Håstens Simhall sedan när den öppnar igen för nu har jag gett mig fasen på att jag ska lära mig att crawla! Tyvärr fick jag inget kort idag, då kortskrivaren inte fungerade, men förhoppningsvis får jag det nästa gång jag kommer dit...

Jag hade med mig dolmen och simfötterna och jag började med att värma upp med några längder bröstsim. Sedan körde jag tre armtag, andas, vatten i munnen, panik, bröstsim... Någon gång lyckades jag andas två gånger! Jag körde en hel längd med dolmen, men efter två andningar höll jag huvudet ovanför vattenytan istället och plaskade mest runt.

Det största problemet för mig är nog att jag har för höga krav på mig själv att det ska se så jäkla snyggt och bra ut. Jag kan inte släppa det och bara simma på. Skit samma om man andas på var tredje eller varannat armtag, det är ju bara till att köra på tills man kan.

Men jag tyckte ändå att jag gjorde lite framsteg. Fick bara någon enstaka kallsup i det äckligt salta vattnet. Fick även vatten i örat två gånger. Första gången fick jag ur det med en gång, men andra gången satte det sig. Jag fick iaf simmat i en timme och 1600 meter så det är jag nöjd med! Alltid en början!

Det var iaf en riktigt skön start på dagen. Nu blir det ut och lägga sig i solen. Shoppade fyra nya pocketböcker igår, så jag ska nog hålla mig sysselsatt (ifall jag inte somnar).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar