Sidor

fredag 20 juni 2014

Midsommarafton!

Denna midsommarafton inleddes med lite simning på Simstadion i Varberg. Halv nio öppnade de och där var faktiskt en del folk där! Jag testade våtdräkten lite grann. Har ju inte simmat något sedan sista tillfället på crawl-kursen så jag hade ingen koll på hur jag låg till.

Men det gick rätt bra ändå, tycker jag. Det var ju rätt svårt att simma bröstsim med våtdräkten på eftersom fötterna hamnar ovanför vattenytan. Men jag crawlade lite och lyckades ändå simma på rätt bra, tycker jag. jag måste släppa tankarna om att det ska se perfekt ut, utan bara köra på istället. Träning ger färdighet sägs det ju så någon gång måste det släppa!

Dock tyckte jag att vattnet var riktigt äckligt eftersom det var så ruskigt salt! Inte min grej! Det får bli sjö-simning resten av sommaren! 

När jag kom hem tog jag med mig Selma ut på en löptur. Lycklig hund och lycklig matte:). Vi sprang drygt åtta km och solen stod på rätt bra så det blev rätt varmt, men jag tycker att jag klarade det mycket bättre än förra året då jag knappt orkade röra mig när det var över 15 plusgrader.

Skönt att få rasta kroppen lite innan man ger sig på midsommarfirandet! Färskpotatis och varmrökt lax blev det för mig som inte klarar av att äta rutten sill :).



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar