Sidor

lördag 22 november 2014

Helgens planer!

Nu när inomhusprojektet också är klart så har jag sneglat lite på stallet och de småsaker som faktiskt är kvar att slutföra där. T.ex. så fattas det två osb-skivor på ena sadelkammarväggen, som inte kom upp när vi höll på med det projektet. Istället har det samlats hö i isoleringen eftersom jag går där förbi med höbalarna. Så nu är jag ordentligt trött på att ha det så!

Halvfärdig vägg!
Därför har jag bestämt mig för att fixa till detta idag. Förberedde lite igår och utbytte tankar med Älsklingen om hur det görs på bästa sätt. Släpade ut alla grejer som behövs. Så nu är det bara till att ge sig på det! Ska bli skönt att få det färdigt. Sedan blir det ju såklart lite målning till våren när temperaturen stiger igen, men det är viktigast att det är tätt!

Detta är såklart inte det enda jag har på gång i helgen. Eftermiddagen ska jag ägna åt mina hästar. Ska bli härligt att få rida i dagsljus! Kanske blir det också lite sol på oss, då det faktiskt skymtar en hel del blå himmel idag!

BLÅ himmel över Hinnagården!
Paddocken hade också behövt en omgång med harven och välten. En sista omgång inför vintern, kanske. 

Sedan har jag ju den sista, outhyrda hästboxen som ska fixas till. Det ska bli vägg där dörren sitter och krubban ska upp. Det känns som att det börjar bli dags att anstränga sig för att få hit en häst till nu. Hade varit kul, faktiskt!

Vi får väl se hur mycket som hinns med. Dagarna är korta den här tiden på året så det gäller att nyttja tiden till max!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar